Eliten
af phonere

Om jobbet

Mødebooker

Kan du lide at skabe resultater over telefon, og arbejde på en humørfyldt arbejdsplads? Falder det dig naturligt at indgå i dialog med forskellige typer af mennesker, og har du masser af gå-på-mod? Hos ELEAD søger vi lige nu mødebookere til vores kontorer i København, Aarhus og Odense.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med telemarketing, men ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du brænder for at sælge.

Din primære arbejdsopgave bliver at identificere og screene potentielle kunder inden for APCs målgruppe, dernæst indhente deres pensionsrapport for derigennem at afdække optimeringspotentialet og afslutningsvis at booke et møde med en af vores kompetente rådgivere.

Stillingen som mødebooker er et springbræt for dig der ønsker at fortsætte din karriere hos os, og de kompetencer du kommer til at udvikle er efterspurgte i erhvervslivet - uanset om du vil arbejde med salg, finans eller lign.

Vores mål

Målet med vores arbejde er at give potentielle nye kunder flere penge til dem selv, når de skal på pension. Processerne bag lærer du selvfølgelig mere om, når du starter hos os. Vores mål og virke skiller sig derfor også ud fra mange traditionelle telemarketing virksomheder.

Du vil opleve, at dit arbejde hos os giver mening, og at vores potentielle nye kunder er typisk lydhøre og interesserede i, hvad vi kan tilbyde.

Teamet

Du bliver en del af et ungt, stærkt og yderst kompetent team. Atmosfæren er god, tempoet effektivt, og humøret højt. Du vil hurtigt opnå de fornødne kompetencer der kræves for at få succes i rollen som mødebooker hos os, da vi tilbyder et intensivt og effektivt onboarding forløb tilrettelagt af vores dygtige ledere.

Faglige og personlige kompetencer

 • Erfaring med mødebooking inden for B2C eller anden salgserfaring er en fordel - men ikke et krav.
 • Du har flair for at tale med mennesker, og kan rumme deres forskelligheder.
 • Du er dygtig til at tilbyde vores service, og lytter samtidig altid til kundens behov.
 • Du har et udpræget "hunter-gen", og har lyst til at indgå i et sundt og engageret konkurrencemiljø med dine kollegaer.
 • Du har fokus på meget høj kvalitet i dine samtaler.
 • Du trives i et dynamisk miljø, med højt tempo.
 • Du har respekt for kunden og du går op i ordentlighed i samtalen.

Vi tilbyder

 • Attraktiv lønpakke
 • Personalegoder
 • Et ungt socialt miljø med fantastiske kollegaer
 • Gode interne karrieremuligheder
 • Centralt placeret arbejdsplads
 • Mulighed for uddannelsestimer inden for pension
 • Kantineordning

Søg nu

Lyder ovenstående som noget for dig, så udfyld dine informationer, og søg stillingen - vi afholder løbende samtaler.
Hvis du har spørgsmål der ikke er blevet besvaret ovenfor, er du velkommen til at kontakte os.

NB: Since we call Danish speaking customers,
it is necessary to be fluent in spoken Danish.

Læs om vores behandling af dine personoplysninger her.

Om os

ELEAD er en ambitiøs telemarketing enhed under APC Forsikringsmæglere.

APC Forsikringsmæglere tilbyder uvildig rådgivning og analyse af kundernes pensionsopsparinger med fokus på at tilbyde potentielle kunder bedre, og ikke mindst billigere, alternativer.

Karriere­muligheder

Hos ELEAD er interne karrieremuligheder essentielle for at kunne tiltrække samt fastholde vores talenter. Det tætte samarbejde som ELEAD og APC Forsikringsmæglere har, skaber gode interne karrieremuligheder, hvis du udviser engagement, og skaber gode resultater. APC Forsikringsmæglere tilbyder blandt andet undervisning inden for pension og medarbejderudvikling.

Strandgade 4C, 1401 København K
+45 7025 7026 - elead@apc.dk

Læs om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.